Sct. Mathias Gade 56

Historisk ejendom beliggende på adressen Sct. Mathias Gade 56. Ejendommen er centralt beliggende midt i Viborgs gågade. Den oprindelige ejendom blev revet ned for 100 år siden, for at opføre denne høje og meget karakteristiske ejendom. I 2010 gennemgik ejendommen endnu en gennemgribende renovering og i dag rummer den en helt unik og eksklusiv Penthouse lejlighed på 120 m2 med egen altan og udsigt over Viborg Søerne.

Ejendommen er med sin beliggenhed et eksklusivt sted at bo. Lejlighederne i ejendommen varierer i størrelse, men har fælles østvendt tagterrasse på 2. sal og elevatortårn.

Tæt på det hele – beliggende i Viborgs gågade

Lejlighederne i Sct. Mathias Gade 56 giver dig en bolig midt i Viborgs pulserende byliv. Du er midt i handelslivet med et stort udvalg af butikker, cafeer, restauranter og fitnesscentre og offentlige transportmidler.

Gågaden har gennem de seneste år gennemgået en stor renovering og er blevet et flot miljø med mange hyggelige sidderpladser på flotte bænke og indbyder til hygge og liv i gågaden.

Fra lejligheder og den fælles tagterrasse er der en unik udsigt over Viborgs tage, Viborg Domkirke og ikke mindst Viborg Søerne.

Comments are closed.